Apólyti avevaiótita sti Giounáitent gia ton Kristiáno

Ουδείς γνωρίζει στην Γιουνάιτεντ πότε κι αν θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο «Κάρινγκτον» κι αν θα είναι παρών στην πτήση της Παρασκευής για το tour της ομάδας σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει στην πατρίδα του και επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους για να επεκταθεί η καλοκαιρινή του άδεια.

Η Γιουνάιτεντ – που φυσικά είναι ενημερωμένη για τις τάσεις φυγής του εφόσον βρεθεί κατάλληλη πρόταση – ικανοποίησε το αίτημά του, όμως, παρέμεινε αδιευκρίνιστη η διάρκεια της νέας άδειας που εξασφάλισε ο ποδοσφαιριστής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Ρονάλντο στην ομάδα της θα μπορούσε να κερδίσει πολύ περισσότερα παιχνίδια παρά χωρίς αυτόν. Επίσης, τα ματς τους είναι πάντα πολύ πιο ελκυστικά για το στοιχημα, όταν έχουν στην ομάδα τους σούπερ σταρ όπως ο Ρονάλντο.

Το πρωί της Τρίτης, όπως αναμενόταν, ο Κριστιάνο σημείωσε απουσία για δεύτερη σερί μέρα από την προετοιμασία της ομάδας και ουδείς ξέρει αν θα είναι παρών στην πτήση που την Παρασκευής φεύγει για Ταϊλάνδη και Αυστραλία για το προγραμματισμένο καλοκαιρινό tour.